Ehdottomasti parhaat lihapullat tulee tällä reseptillä!

941114.jpg

Lihapullat

500 g naudan paistijauhelihaa

2 sämpylää (esim. sämppäri)

1 pussi sipulikeittoaineksia

2 kananmunaa

1 rkl oreganoa

tuoretta basilikaa

Tomaattikastike

2 tlk kaltattuja tomaatteja

1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja

(valkosipulinkynsi)

Pinnalle

mozzarellaa

tuoretta basilikaa

1. Valmista lihapullat. Murenna sämpylät ja lisää loput ainekset. Muotoile taikinasta lihapullia ja asettele ne leivinpaperin päälle pellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

2. Keitä tomaattikastikkeen aineksia n. 20 minuuttia.

3. Siirrä kypsät lihapullat uunivuokaan, kaada päälle tomaattikastike. Leikkaa mozzarella paloiksi ja levitä ne ja basilika tomaattikastikkeen päälle. Kypsennä 200 asteessa 20 minuuttia. Tarjoile pastan kanssa.