Ehdottomasti parhaat lihapullat tulee tällä reseptillä!
Lihapullat
500 g naudan paistijauhelihaa
2 sämpylää (esim. sämppäri)
1 pussi sipulikeittoaineksia
2 kananmunaa
1 rkl oreganoa
tuoretta basilikaa
Tomaattikastike
2 tlk kaltattuja tomaatteja
1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja
(valkosipulinkynsi)
Pinnalle
mozzarellaa
tuoretta basilikaa
1. Valmista lihapullat. Murenna sämpylät ja lisää loput ainekset. Muotoile taikinasta lihapullia ja asettele ne leivinpaperin päälle pellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
2. Keitä tomaattikastikkeen aineksia n. 20 minuuttia.
3. Siirrä kypsät lihapullat uunivuokaan, kaada päälle tomaattikastike. Leikkaa mozzarella paloiksi ja levitä ne ja basilika tomaattikastikkeen päälle. Kypsennä 200 asteessa 20 minuuttia. Tarjoile pastan kanssa.
Kommentit