941811.jpg

Pohja

Tee kolme tavallista kakkupohjaa joista yksi on hieman muita pienempi

Leipurinkerma

½ l hylamaitoa

2 dl sokeria

½ dl vehnäjauhoja

1 dl maizenaa

75 g voita

5 keltuaista

2 tl vaniljasokeria

1. Sekoita ja kypsennä kattilassa kaikki ainekset paitsi voi. Anna kiehahtaa kunnolla, seoksesta kuuluu tulla paksua. Vatkaa lopuksi voi joukoon ja paseeraa. Ota puolet talteen.

Kermavaahto

5-6 dl hylakermaa tai Flora Vispiä

3-4 rkl tomusokeria

½ leipurinkermasta

1. Vatkaa kerma ja tomusokeri vaahdoksi. Sekoita osa kermavaahdosta puoleen annokseen leipurinkermaa. Vatkaa loput kermavaahdosta kovaksi, käytetään kakun tasoittamiseen marsipaanin alle.

Täyte ja koristeet

vadelmahilloa

leipurinkermaa

kermavaahtoa

marsipaania

1. Levitä jäähtynyttä leipurinkermaa kakkupohjille ja sen päälle kermavaahto-leipurinkermaseosta. Joka toiseen väliin vadelmahilloa. Kokoa ja laita päällimmäisen kerroksen päälle vielä pelkkää kermavaahtoa, tasoita. Anna mielellään vetäytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

2. Kauli marsipaani kakun päälle ja koristele.